Telecom

UPC România dispare ca entitate juridică

Vodafone UPC

Din 31 martie 2020, UPC România va înceta să mai existe ca entitate juridică în România, fiind preluată, în urma tranzacției parafate anul trecut, în iulie, de către operatorul de telefonie mobilă Vodafone.

Începând cu aprilie 2020, clienții UPC România vor deveni contractual clienții Vodafone. Operatorul va lansa o campanie de informare a tuturor clienților UPC referitor la schimbările efectuate în contractele de furnizare a serviciilor fixe de telecomunicații.

Veniturile totale ale Vodafone România au crescut cu 2% în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019 faţă de perioada similară a anului trecut, iar baza totală de clienţi a ajuns la 11 milioane. Ca urmare a finalizării procesului de achiziţie a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România. Valoarea ARPU (venitul mediu per utilizator) mobil a fost de 5,1 euro în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, ne Group are operaţiuni mobile în 24 de ţări, 42 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *