Sănătate&Farma

Startup-ul SanoPass a lansat Pașaportul Medical care include testul anti-COVID-19

Prin Pașaportul Medical, abonamentul care include teste serologice pentru detectarea anticorpilor SARS-CoV-2, lansat de către SanoPass, angajații au acces la consultații sau investigații în clinici direct din aplicație.

Măsurile recomandate de către majoritatea guvernelor și organizațiilor mondiale referitoare la întoarcerea oamenilor la muncă sunt legate de oferirea echipamentelor specifice pentru protecție, dezinfectarea spațiului de lucru și verificarea stării de sănătate a angajaților.

Compania SanoPass vine în sprijinul angajatorilor oferindu-le o soluție pentru monitorizarea stării de sănătate a angajaților punând la dispoziție un număr limitat de 5.000 de abonamente medicale pentru 20 lei pe lună. Astfel, Pașaportul Medical poate fi oferit complementar asigurărilor de sănătate sau abonamentelor deja contractate

Analize, teste pentru anticorpi SARS-COV-2, consultații, dosar medical și acces nelimitat la telemedicină sunt principalele servicii medicale de prevenție oferite de SanoPass prin Pașaportul Medical.

Pașaportul medical a luat naștere în urmă discuțiilor purtate în ultima luna cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile – Andrei Vasile, co-fondator SanoPass

De asemenea, pentru a veni în sprijinul companiilor, SanoPass oferă o caracteristică unică în piața din România prin oferirea banilor înapoi pentru serviciile neutilizate într-un an din cadrul abonamentelor.

Ca parte a campaniei de prevenție, SanoPass pune la dispoziție gratuit un ghid cu scopul de a clarifica diferite aspecte legate de imunitate: Ghidul “Imunitate cu de toate”, creat în colaborare cu medicii din clinicile partenere.

SanoPass este o platformă de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților lansată în 2019. Abonații companiei beneficiaza de acces și discount-uri în peste 600 de clinici și cabinete private la nivel național, dosar medical online sau servicii de consiliere medicală telefonică prin intermediul aplicației mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *