Sănătate&Farma

Prin platforma Medicall pacieții obțin sfaturi online direct de la medici

Prin platforma video Medicall, lansată de Medicover împreună cu Atlas Help, utilizatorii pot cere sfaturi medicale online, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la clinică.

Cei care au nevoie de sfaturi medicale pot comunica cu 84 de medici din rețeaua Medicover, specializați în 12 domenii medicale. De la medicină generală, internă, epidemiologie, pneumologie, fie boli infecțioase, pediatrie, fendocrinologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, până la neurologie, diabet și nutriție, reumatologie și psihologie.

Platforma se poate accesa între orele 8 și 22 de pe site-ul oficial sau prin aplicația Atlas-Therapy and Coaching. Pentru a intra în legătură cu un medic, pacienții trebuie să își creeze un cont personal pe platformă, să aleagă specialitatea și numele medicului și să efectueze programarea online.

Facilităm accesul la servicii de sănătate de acasă, chiar dacă sunt în izolare, carantină sau peste hotare –  Radu Gorduza, CEO Medicover România

Prețul unei sedințe cu un medic de specialitate diferă în funcție de orașul unde se află medicul. Costul nu depășește prețul unei consultații în cabinetele medicale din orașul respectiv. Astfel, în funcția de zona geografică de unde e solicitat medicul, tariful variază între 135 și 200 de lei. Pacienților li se comunică prin serviciul online prețul ședinței alese, înainte de a efectua programarea online efectivă, prin alegerea datei și a orei. 

Pacientul este examinat online de medic, iar la finalul ședinței primește sfaturi și concluzii medicale specializate, fără să i se elibereze un raport scris și nici vreo rețetă medicală. Acestea din urmă fiind specifice serviciilor de telemedicină, care nu e reglementată în România.

Medicover România este prezentă de peste 24 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 36 de clinici în București și în țară. Precum și două spitale generaliste în Capitală și în Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *