Antreprenori Sănătate&Farma

Antreprenorii susțin sistemul medical prin ajutorspitale.entreprenation

Mediul de business va putea susține sistemul medical, care se confruntă cu lipsa personalului pe fondul răspândirii pandemiei de coronavirus, prin noua platformă ajutorspitale.entreprenation.

Inițiat de Dorin Boerescu (CEO 2Performant) cu susținerea Ilincăi Păun (CEO The Entrepreneurship Academy) și a lui Alexandru Ghiță (Fondator Educativa, co-fondator Entrepreneurship Academy) și implementată de o echipă de 60 de voluntari, platforma este un apel la solidaritate adresat oamenilor de business.

Proiectul este destinat atât spitalelor, centrelor medicale cât și medicilor de familie care au nevoie de susținere pentru a-și putea desfășura activitatea.

De la apă potabilă și alimente, la echipamente și dispozitive medicale, adaptări ale spațiilor și liniilor de producție sunt modalitățile prin care antreprenorii pot sprijini spitalele și unitățile sanitare.

Ce face platforma ajutorspitale.entreprenation.ro

  • Susține spitalele, unitățile sanitare și medicii de familie
  • Se adresează antreprenorilor care vor să dea o mână de ajutor
  • Antreprenorii pot dona alimente sau echipamente medicale clinicilor

Echipa de voluntari va colabora cu Direcția de Sănătate Publică și cu Ministerul Sănătății pentru a putea direcționa resursele acolo unde este nevoie și unde situația poate deveni critică în următoarele două – trei săptămâni, dacă ritmul îmbolnăvirilor crește ca până în prezent.

Misiunea platformei este să ajute spitalele, unitățile sanitare și medicii de familie din România în lupta împotriva noului virus. Orice organizație se poate alătura comunății antreprenoriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *