Retail

Ikea închide temporar magazinele și vinde doar online

Ikea

Ikea își va închide temporar cele două magazine din București începând cu vineri, 20 martie 2020, ora 18:00, ca măsură de precauție împotriva riscului de infectare cu noul coronavirus.

Clienții vor putea cumpăra în continuare online de pe site-ul Ikea, iar produsele le vor fi livrate acasă, fără a fi nevoie să intre în contact cu vânzătorii.

Este o perioadă ieșită din comun, iar prioritatea noastră este să asigurăm sănătatea și siguranța clienților și angajaților – Sara Del Fabbro, CEO Ikea Europa de Est.

Magazinele din zonele comerciale nu au fost închise până acum de autorități ca măsuri de stopare a răspândirii coronavirusului. Au fost închise însă toate cele care presupun contactul direct și mai îndelungat cu personalul și rămânerea pe scaun o perioadă mai lungă de timp (restaurante, cafenele, saloane de cosmetică etc.)

Ikea operează două magazine în București, unul deschis în anul în 2007 în zona comercială Băneasa, şi Ikea Pallady, deschis în vara anului trecut, care este şi cel mai mare magazin din Sud Estul Europei al companiei suedeze şi al 431-lea în lume.

Inka Group este unul din cei mai mari jucători în retailul de mobilier şi decoraţiuni. Magazinele Ikea oferă aproximativ 10.000 de produse de mobilier şi soluţii accesibile pentru acasă. Ingka Group deţine şi operează peste 420 de magazine în 52 de ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *