Retail

French Revolution deschide al treilea magazin

French Revolution, companie românească specializată exclusiv în producerea de ecleruri, deschide al treilea magazin în clădirea de birouri THE BRIDGE 3.

Spațiul de vânzare din THE BRIDGE 3 se alătură celorlalte două locații French Revolution situate lângă Ateneul Român, respectiv Piața Victoriei.

”Spațiul de la parterul clădirii THE BRIDGE 3 ne oferă toate facilitățile dorite, zona este în plină dezvoltare și suntem bucuroși să putem contribui la crearea micro-universului dezvoltat de Forte Partners”, spune George Panaitescu, co-fondator și acționar French Revolution.

Deschiderea celui de-al treilea magazin French Revolution este un pas firesc în strategia de dezvoltare a companiei – George Panaitescu, co-fondator și acționar French Revolution

Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners, spune că prezența French Revolution în THE BRIDGE 3 completează mixul de servicii și facilități oferite angajaților care lucrează în proiectul office.

Ea adaugă că „Fiecare clădire Forte Partners este un micro-univers, în care adresăm mai multe nevoi”. Atât spațiile propriu-zise de birouri, cât și spațiile comune pentru angajați – de la spații verzi, la zonele de relaxare, cantine – sunt gândite și realizate pentru a îndeplini aceste deziderate, alături de aspecte precum calitatea aerului sau a modului în care este utilizată lumina naturală.

Forte Partners continuă să dezvolte THE BRIDGE 3 și să se ocupe de închirierea spațiilor de birouri, după ce, în august 2018, a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri de 80.000 metri pătrați închiriabili către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018. Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază este închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum UPC, Schlumberger și Medicover. A treia fază este închiriată în proporție de 80%.

Forte Partners, fondat în 2014, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 200 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial, și are în curs de dezvoltare proiecte de încă 200 de milioane de euro.

Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building și The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare proiectul rezidențial Aviației Park, clădirea The Bridge 3, inițiativa Sector Zero – proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U-Center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *