Retail

Cele 5 reguli stricte adoptate Glovo pentru a asigura livrarea în deplină siguranță

Glovo, serviciul de livrare rapidă care operează în prezent în 14 orașe din România, își încurajează partenerii să continue și în această perioadă și să-și mențină bucătăriile active.

Platforma de livrare Glovo își continuă activitățile de livrare în București și în țară, la programului obișnuit, respectând angajamentul cu privire la regulile și măsurile de siguranță emise de autorități. De aceea face un apel hotărât la restaurante șă își mențină bucătăriile active, astfel încât Glovo să preia comenzi pe care curierii aplicației să le livreze clienților în cele mai sigure condiții.

Continuarea preparării mâncării și băuturilor pentru livrarea la domiciliu este modul prin care restaurantele pot rămâne deschise și își pot păstra angajații, iar noi suntem aici să-i susținem cu livrări sigure pentru clienți – Victor Răcariu, General Manager Glovo România. 

Reguli stricte pentru siguranța curierilor și a clienților săi:

  • ●             Vor fi mărite distanțele de livrare, iar întreaga flotă de curieri va rămâne activă
  • Pungile vor fi sigilate și dezinfectate, iar în unele cazuri se vor utiliza două pungi ca măsură de protecție suplimentară
  • ●             Este eliminată înmânarea directă a comenzilor către curier; acestea vor fi așezate pe un suport într-o zonă neutră a restaurantului
  • ●             Introducerea comenzilor de către curierii Glovo în cutiile termoizolante înainte de plecarea acestora din locație. Curierii pot lăsa comanda în fața ușii clientului, pentru a evita contactul cu acesta.
  • ●             Verificarea permanentă a stării de sănătate a angajaților restaurantelor, precum și furnizarea echipamentelor de protecție pentru aceștia 

“Ne așteptăm ca livrarea să crească foarte mult în perioada următoare, recomandarea noastră este de a reorganiza activitatea internă și meniul pentru a rămâne activi,” a mai declarat Victor Răcariu.

În industria HoReCa lucrează în prezent peste 300.000 de angajați care sunt afectați de situația actuală, de aceea este important ca bucătăriile restaurantelor să rămână deschise iar afacerile din industrie să se adapteze la noul context.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *