Retail

Altex ia măsuri de protecție a angajaților și clienților împotriva coronavirusului

Altex România, cel mai mare retailer electro-IT din țara noastră, a aplicat măsuri de prevenire a riscului de infectare cu noul coronavirus, atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Toate cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy și centrul logistic din Dragomirești-Vale, județul Ilfov, și celelalte depozite din țară, sunt dezinfectate și igienizate integral o dată la 48 de ore.

Funcționarea în condiții optime a hypermarkaturilor, a farmaciilor și a retailerilor electro-IT este vitală în starea de urgență în care se află România – Dan Ostahie, fondator și CEO Altex România.

Compania consideră că este de datoria ei să rezolve orice urgență ar putea avea persoanele care sunt izolate în casă. Aceștia au nevoie de telefoane mobile funcționale, de calculatoare performante sau de frigidere ori mașini de spălat în cazul în care acestea se strică. Cum mai puțin de 30% dintre românii cu vârste între 16 și 74 de ani au făcut cumpărături online până acum, conform Eurostat, existența magazinelor fizice este necesară.

Atât clienții cât și personalul au la dispoziție produse pentru dezinfectarea mâinilor și hainelor. De asemenea, toți vânzătorii și consultanții de vânzări din magazinele Altex și Media Galaxy vor primi măști de protecție și mănuși de unică folosință.

Transportul salariaților la serviciu și de la serviciu cu mașina personală sau cu serviciile de taxi este decontat de companie.

Dacă situația o va impune, conducerea Altex și Media Galaxy este pregătită să suplimenteze sau să prelungească măsurile speciale după data de 31 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *