GoodNews Real Estate

Vibe Properties aduce vibe de New York pe Dimitrie Pompeiu

Vibe Properties, companie fondată de Michael Israeli, arhitect și dezvoltator cu vastă experiență internațională, împreună cu Rudolf Vizental (partener CITR), Andrei Cionca (președinte CITR) și Cătălin Sima, profesioniști experimentați în management financiar și de real estate, lansează Vibe Forward, un proiect imobiliar major, amplasat în principalul pol de business din București.

Proiectul, pentru care a fost deja eliberată autorizația de construire, va fi dezvoltat în două etape, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din nordul Bucureștiului, în zona centrală a hubului de business și va cuprinde la final 448 de apartamente și numeroase spații comerciale.

Vibe Forward, primul proiect semnat de Vibe Properties în România, imaginat de Michael Israeli cu ambiția de a deveni un reper pe piața imobiliară autohtonă, este inspirat de ”vibe-ul” proiectelor multifunționale din New York.

Proiectat ca un complex multifuncțional, acesta va fi format din trei turnuri rezidențiale de înălțimi diferite, construite în jurul unei piațete centrale private ce se va ridica desupra nivelului străzii, conectată cu o galerie comercială modernă sub forma unei arcade. Prima etapă a proiectului este o clădire de tip turn de 17 etaje care va include 195 de apartamente, dar și 12 duplexuri situate la ultimele etaje.

”Credem în proiecte multifuncționale, nu în clădiri clasice unde rezidenții vin să doarmă și de unde pleacă zilnic pentru a pierde zeci și zeci de ore în trafic”, spune Michael Israeli, co-fondator și Managing Partner Vibe Properties.

Vibe Forward este un proiect inteligent care îmbină elemente precum siguranță și confort cu cele mai noi tehnologii de tip smart house aplicabile în real estate. Ansamblul va avea lifturi de mare viteză și un sistem integrat de locuință inteligentă pentru controlul deplin al caracteristicilor mediului interior, precum temperatura ambientală, alertă în caz de inundație, incendiu sau managementul accesului în locuință.

Clădirea va avea o parcare subterană pe două nivele, cu punct de încărcare rapidă pentru autovehiculele electrice, dar va fi prevăzută și o stație de trotinete electrice pentru deplasările de proximitate, sporind flexibilitatea viitorilor locatari prin reducerea dependenței de autoturism în viața de zi cu zi și contribuind concret la una din valorile generației căreia îi este destinat.

Conceptul turnurilor multifuncționale din Ney York pune în valoare principala resursă pe care o dețin oamenii: timpul – Michael Israeli, co-fondator și Managing Partner Vibe Properties

Energia conceptului newyorkez, unde rezidenții trăiesc, muncesc, petrec timp de calitate în același perimetru urban, este absolut specială, adaugă Israeli.

Mixul de apartamente este adaptat la cererea existentă în piață și stilul de viață al bucureștenilor tineri, cu o carieră în ascensiune, imobilul fiind compus din unități cu un dormitor cu suprafețe care pornesc de la 44 mp, două dormitoare cu suprafețe ce încep de la 60 mp și trei dormitoare cu suprafețe de 75 mp sau mai mari. Ultimul nivel al clădirii este rezervat duplexurilor.

Vezi aici emisiunea Adevărul Financiar Live cu Michael Israeli.

Michael Israeli lucrează de peste douăzeci de ani în dezvoltare imobiliară, având în portofoliu centre comerciale și proiecte rezidențiale cu sute de apartamente amplasate în New York, Ungaria, România și Israel. Michael revine în România după o experiență de succes cu centrul comercial Atrium din Arad, dezvoltat în 2008 și dat în folosință în 2010.

Rudolf Vizental este partener în CITR (Casa de Insolvență Transilvania), CEO al CIT Resource și Manager al Fondului ROCA (Romanian Capital), având o experiență de peste douăzeci de ani în domeniul financiar, bancar și al restructurărilor companiilor.

Andrei Cionca este fondatorul și Președintele unor entități recunoscute pentru performanță și profesionalism, precum Casa de Insolvență Transilvania și ROCA (Romanian Capital). Cătălin Sima adaugă echipei de fondatori peste 7 ani de experiență în managementul unor proiecte rezidențiale majore din Cluj-Napoca și București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *