Real Estate

Unicredit Services și Allianz se pot muta în Tower 3 din Globalworth Campus Pipera

Globalworth Campus - Tower 3

Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, a terminat construcția celui de-al treilea turn din Globalworth Campus, care va găzdui birourile UniCredit Services și Allianz.

Prima clădire din Campus a fost finalizată în 2017, iar a doua în aprilie 2018. Turnul al treilea are 14 etaje și două niveluri subterane. În total oferă 33.000 demetri pătrați de spații de birouri și 24.000 mp de spații sub nivelul solului. Complexul înglobează și o sală de conferințe de 1.800 mp, care va fi finalizată în acest an.

Tower 3 din Globalworth Campus

  • 14 etaje:
  • 33.000 mp de birouri:
  • 24.000 mp spații sub nivelul solului;
  • Spațiu de promenadă cu fântâni arteziene și spații verzi:
  • Certificare BREEAM Excellence în curs.

Construcția celei de-a treia clădiri a început în iunie 2018, fiind finzalizat în 19 luni. Parcul include și un spațiu de promenadă cu fântâni arteziene și spații verzi. Tower 3 este în curs de acreditare BREEAM pentru eficiența energetică, după ce primele două clădiri au fost deja certificate BREEAM Excellence.

„Globalworth Campus a fost gândit să ofere un ecosistem complex în cel mai extins parc de birouri dezvoltat în România – Dimitris Pergamalis, Head of Construction and Developmetn la Globalworth

Douo companii ale grupului german de asigurări Allianz au închiriat 9.200 mp în noua clădire. Cele două sunt Allianz Services, o divizie a Allianz Technology SE și Allianz Partners, entitatea B2B2C a grupului. Clădirea va găzdui și birourile UniCredit Services.

Globalworth are în România și Polonia un portofoliu de proprietăți în valoare de 2,85 miliarde euro. Peste 95% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 685 de companii naționale și multinaționale. In Romania, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *