Real Estate

Star Storage se mută în Globalworth Campus

Globalworth, liderul pieței de birouri din Europa Centrală și de Est, a semnat un contract de închiriere pentru 2.200 mp în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus cu Star Storage, furnizor de produse şi servicii IT “made in Romania”.

Compania va utiliza noul spaţiu, situat la etajul V al Tower 1, pentru desfășurarea operațiunilor comerciale și a celor de Cercetare şi Dezvoltare IT, marcând un punct cheie în angajamentul de construire a unei companii globale pentru accelerarea transformării digitale a organizaţiilor.

”Complexul din nordul Capitalei oferă chiriașilor mai mult decât simple spaţii de lucru, le oferă acces la cea mai mare comunitate de business din România și le pune la dispoziție birouri moderne, zone de retail și spații verzi”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

Citește și Pepper va lucra în cel mai inteligent lobby din regiune

În Tower 1, Star Storage se alătură unor companii de renume, precum Amazon, Garrett Motion, Mindspace, Starbucks și Stradale.

Vezi aici emisiunea Adevarul Financiar Live cu Dimitris Raptis, CEO Globalworth.

„Această schimbare are loc în contextul strategiei noastre de expansiune atât pe plan local, în urma investițiilor făcute în ultimii 4 ani, cât și pe plan internațional, segment care preconizăm că va reprezenta 40% din veniturile companiei în 2020, dublu față de 2019”, a precizat Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage.

El crede că un spațiu de birouri modern, centrat pe comunicare și colaborare va permite atât o experiență îmbunătățită pentru echipa și clienții existenți, cât și creșterea echipei și a afacerii în următorii ani. ”Zona comună de discuții într-un format relaxat, cele peste 15 săli de întălniri și conferințe audio-video, spațiile dedicate pentru concentrarea pe anumite subiecte fără distragerea atenției, sala de relaxare/odihnă și programul flexibil de lucru orientat către rezultate care va permite colegilor să aleagă când și cât lucrează sunt doar câteva dintre noutățile care arată preocuparea companiei pentru inspirarea angajaţilor, atragerea talentelor de top şi ajutarea clienţilor în atingerea obiectivelor”, a precizat Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage.

Această schimbare are loc în contextul strategiei noastre de expansiune atât pe plan local, cât și pe plan internațional – Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage

Globalworth Campus va fi finalizat în acest an, odată cu încheierea lucrărilor la ultima clădire din complex, Tower 3. Cele trei turnuri din Globalworth Campus pun la dispoziție 88.000 mp de spațiu de birouri și 760 de locuri de parcare. Tower 1 și Tower 2 au suprafețe de câte 29.000 mp, în timp ce Tower 3 are o suprafață de 35.000 mp. În acest moment, cele trei cladiri ale Globalworth Campus sunt închiriate în proporție de peste 90%. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *