Real Estate

RE/MAX România adaugă rețelei cinci noi birouri noi

Cu cinci noi birouri, rețeaua RE/MAX România depășește 50 unități, în 20 de orașe, realizând tranzacții în valoare totală de 79 milioane euro în primele nouă luni din acest an.

RE/MAX Realty Solutions (București), RE/MAX Star (Pitești), RE/MAX Vision (Alba Iulia), RE/MAX Welcome (Bacău) și RE/MAX Destine (Ploiești) sunt cele mai recente unități intrate în portofoliul companiei.

Cu o considerabilă experiență antreprenorială, Gheorghe Constantin, Broker/Owner-ul RE/MAX Realty Solutions (București), a investit în deschiderea unui birou RE/MAX fără a avea conexiuni anterioare cu domeniul consultanței imobiliare, mizând pe faptul că  acest model de business îi poate conferi o serie de avantaje pe termen lung.

„Motivul care a stat la baza alegerii unei francize RE/MAX a fost o experiență personală”, spune Gheorghe Constantin. Când și-a propus să vând un imobil, a căutat client prin intermediul mai multor agenți imobiliari și a observat nivelul de dezorganizare ce caracterizează această piață. În final a ajuns la o agenție RE/MAX, care i-a găsit client.

Primul pas în dezvoltarea businessului este construirea unei echipe de calitate, adaugă acesta, iar până la finele anului viitor el își propune formarea unei echipe de 15 oameni. Peste cinci ani vizează atingerea unui număr de circa 50 de profesioniști. El ia în calcul și deschiderea altor puncte de lucru, într-o piață în care, în prezent, mai activează încă 11 birouri RE/MAX.

Citește și Doar 30% din tranzacții sunt realizate prin agenți imobiliari

Economista Gianina Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Star, din Pitești, conduce de peste 25 de ani o companie de construcții. Anul acesta a decis să investească într-un domeniu nou pentru ea, alegând modelul de business RE/MAX. A deschis prima unitate RE/MAX din oraș și spune că a ales franciza RE/MAX pentru modelul de business care s-a dovedit de succes. ”Fără stocuri, fără angajați, dar cu o echipă care îți oferă tot suportul în dezvoltarea afacerii”, a declarat Gianina Marinescu.

Obiectivul său principal este dezvoltarea unei echipe de agenți motivați, dornici să aibă rezultate excelente în domeniul imobiliar. Și mai mult, care să reușească, prin profesionalismul demonstrat, să schimbe mentalitatea clienților despre această meserie.

Am ales franciza RE/MAX pentru modelul de business: fără stocuri, fără angajați, dar cu o echipă care îți oferă tot suportul în dezvoltarea afacerii – Gianina Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Star

Mihai Mucenicu, Broker/Owner RE/MAX Vision, prima franciză RE/MAX din Alba-Iulia, spune că a ales această franciză datorită oportunității de a face parte din cel mai puternic brand în imobiliare. A analizat avantajele pe care le presupune statutul de partener, printre care se numără Academia RE/MAX, tehnologia și rețeaua națională și internațională.

Printre planurile sale de dezvoltare a businessului se regăsește formarea unei echipe de consultanți imobiliari capabilă să depășească necesitățile și așteptările clienților.

Cosmin Chiribău, Broker/Owner RE/MAX Welcome, din Bacău, o piață în care se mai regăsește încă o franciză  sub umbrela brandului RE/MAX, își propune să devină cel mai „de încredere” birou RE/MAX din oraș, cu cei mai bine pregătiți agenți.

Fost agent imobiliar, el s-a decis să investească în acest model de business fiind deja familiarizat cu notorietatea brandului, sistemului educațional și rețeta de succes RE/MAX, dornic de a trece la următorul nivel al consultanței imobiliare.

Colaborarea cu rețeaua de birouri a brandului pe plan național a reprezentat o puternică motivație pentru Cătălin Filipoiu în decizia de a lansa franciza RE/MAX Destine din Ploiești, prima unitate RE/MAX deschisă în acest oraș. Mai mult, managerul biroului spune că s-a luat în considerare și experiența brandului pe piața locală și internațională, alături de avantajele concrete oferite de afacerea la cheie.

Cătălin Filipoiu, managerul RE/MAX Destine, vine din domeniul asigurărilor iar faptul că poate implica o mare parte din agenții de asigurare pe care îi are la nivel național l-a determinat să achiziționeze propria franciză RE/MAX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *