Real Estate

Programatorii și developerii IT sunt invitați la primul Hackathon Colliers

Compania de consultanță imobiliară Colliers International România a invitat 50 de programatori și developeri la primul maraton dedicat diviziei Banking Products.

La Hackathon-ul Colliers sunt invitați freelancerii, start up-urile din IT și tehnologie și pasionații de concepte ca inteligența artificială, machine learning, microservicii, web scraping și RPA. Aceștia se pot înscrie individual sau pe echipe.

Timp de 24 de ore, 50 de programatori și developeri vor fi provocați să dezvolte soluții funcționale adaptate nevoilor și proceselor interne, să lucreze cu baze de date cu informații despre piața rezidențială și să ajute la creșterea gradului de transparență și profesionalism din piața imobiliară.

Este primul Hackathon Colliers International România și va avea loc între 30 noiembrie și 1 decembrie a.c., în București, la sediul companiei imobiliare.

Avem multe idei pentru piața imobiliară din România și căutăm talente locale – Gabriel Blăniță, Senior Associate Valuation and Advisory Services în cadrul Colliers.

Procesul creativ va fi coordonat de o echipă de mentori, iar prezentarea soluțiilor se va face în fața unui juriu format din profesioniști din piața imobiliară, business și programatori cu experiență.

Participanții la primul Hackathon Colliers vor colabora, vor învăța și se vor întrece în creativitate, iar marele câștigător al evenimentului va primi un contract ferm de colaborare cu firma Colliers pentru implementarea noilor soluții tehnologice.

Colliers International Romania este lider pe piața evaluărilor rezidențiale. În ultimii 3 ani, echipa a evaluat peste 250.000 de proprietăți rezidențiale, în valoare de peste 11 miliarde de euro. Divizia Banking Products Colliers este lider în evaluarea periodică a portofoliilor rezidențiale bancare, în conformitate cu cerințele BNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *