Real Estate

Profitul Impact a crescut majoritar din reevaluări

Greenfield Băneasa - Impact

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor a încheiat 2019 cu un profit net în valoare de 146 milioane lei, de șapte ori mai mare decât rezultatul net din 2018. Creșterea a venit majoritar din reevaluarea pozitivă a portofoliului de active deținute de companie, în principal terenuri.

Impact a vândut anul trecut 352 de locuințe, cu o valoare de 156,6 milioane lei și a încheiat contracte de pre-vânzare pentru ale 263 de unități, în valoare de 146 milioane lei. Pre-contractele au fost făcut în două proiecte din Capitală, respectiv Greenfield Băneasa și Luxuria Domenii Residence.

Profitul operațional, rezultat din activitatea de bază, a fost de 52 milioane lei anul trecut, în urcare de la 36 milioane lei în 2018.

„Pentru 2020 ne propunem o nouă etapă de expansiune prin extinderea în principalele orașe din România și diversificarea portofoliului de proiecte – Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Compania a finalizat în 2019 faza a treia de dezvoltare din Greenfield Băneasa, care a însemnat livrarea ultimelor 192 de apartamente. Anul acesta va începe lucrările la faza a patra, ca și la noul centru comunitar din Luxuria, respectiv Greenfield Plaza.

La Constanța vor începe lucrările la ansamblul rezidențial Boreal Plus, pentru care compania a obținut deja avizul de urbanism. Ansamblul se află în imediata vecinătate a proiectului Boreal, construit în urmă cu zece ani de către Impact.

Până în 2028, Impact are planificată dezvoltarea a nouă proiecte în valoare de 1,2 miliarde euro, în cinci mari orașe din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *