Real Estate

Profi a închiriat 500 mp în proiectul mixt Central District 4 Elemente

Central District 4 Elemente

Forty Management a închiriat 500 de metri pătrați lanțului de retail Profi din zona zomercială a proiectului Central District 4 Elemente. Profi va lansa un concept nou de magazin în locația care va fi finalizată în trimestrul al treilea anului în curs.

Dezvoltatorul negociază în prezent închirierea restului suprafeței comerciale rămase, suprafață care totalizează 1.400 mp. Profi a închiriat spațiul pentru o perioadă de 15 ani.

„Ne dorim să aducem în restul spațiului un restaurant sau o clinică medicală – Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Cel mai potrivit chiriaș este considerat a fi un restaurant cu un centru de evenimente. Zona în care se află proiectul, la intersecția Bulevardului Fizicienilor cu Camil Ressu, are o densitate mare de populație, un total de 300.000 de oameni pe o distanță de zece minute de mers pe jos.

Proiectul mixt Central District urmărește dezvoltarea unor proiecte cu funcții multiple. Pe zona rezidențială, proiectul are 204 apartamente, care au fost deja vândute, iar pe cea comercială are spații de 1.400 mp. Central District 4 Elemente este câștigătorului 2020 Mixed Use Development România la Internațional Property Awards și precertificata Clădire Verde.

Cumpărătorii apartamentelor nu sunt doar viitori locatari ai proiectului, ci și investitori interesați de achiziție și închirierea locuințelor.

Forty Management, companie controlată de Lucian Azoiței, are în lucru proiecte de 150.000 mp de spaţii mixte  – rezidențial, comercial și office – pentru următorii trei ani, ce totalizează investiţii totale de peste 140 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *