Real Estate

One United Properties pregătește noul proiect de 130 milioane euro – One Cotroceni Park

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru prima fază a proiectului de birouri One Cotroceni Park, un business park cu suprafață brută închiriabilă (GLA) de 80.000 mp.

”Marcăm în acest moment startul celui mai mare proiect de regenerare urbană din zona centrală a Bucureștiului, pe un teren de 5,8 hectare”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division, One United Properties. El adaugă că dimensiunea lotului permite dezvoltarea unui concept care va redefini dezvoltările imobiliare clasice, conturând pe harta Bucureștiului un nou punct de interes.

Prima etapă a acestui proiect de anvergură o reprezintă un parc de afaceri dezvoltat sub conceptul ”Flex Well Tech”.

Vorbim despre spații de birouri construite după ultimele standarde tehnologice – Mihai Păduroiu, CEO Office Division, One United Properties

cel mai nou concept de dezvoltare office pe piața bucureșteană, după cum îl caracterizează proiectanții săi, sunt spații de birouri flexibile, care facilitează accesul la zone verzi și oferă o varietate de servicii privind sănătatea și bunăstarea angajaților.

Proiectul One Cotroceni Park este unic pe piața de birouri din capitală, cu beneficii precum: localizarea în interiorul inelului central al orașului și acces direct la metrou, suprafețe flexibile de la 3.400 mp până la 8.000 mp, terase ”elevated gardens”, spații verzi, zone pentru activități sportive în aer liber și o vedere panoramică asupra vecinătăților – Palatul Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului.

Componenta rezidențială a proiectului mixt One Cotroceni Park prevede aproximativ 800 de apartamente și va fi dezvoltată în mai multe faze începând cu 2020.

Pentru un nivel ridicat de confort al angajaților viitorilor chiriași, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Cu cele trei mari proiecte în lucru: One Tower, parte din ansamblu One Floreasca City, turnul de birouri din complexul One Verdi Park și One Cotroceni Park, One United Properties este dezvoltatorul cu cea mai mare suprafață de birouri în construcție pe piața românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *