Real Estate

Metropolitan Residence investește 100 mil. euro în Crown Towers

Metropolitan Residence va dezvolta Crown Towers, un proiect pe segmentul ultra-premium,  cu 230 apartamente, în zona de nord din București.  

Metropolitan are în vedere un concept de mixt–use, pe terenul din zona Herăstrău urmând a construi atât locuințe, cât și spații de birouri, retail și un centru de agrement. Investiția se ridică la suma de 100 de milioane de euro.

„Crown Towers va fi un produs nou, care le va oferi stilul de viață cosmopolit pe care și-l doresc, atât prin locație, cât și prin design și prin servicii”, afirmă Silviu Grigorescu, General Manager, Metropolitan Residence. El adaugă că viitorii locatari ai complexului rezidențial au posibilitatea de a-și personaliza la maximum apartamentele, având de asemenea la dispoziție și sisteme smart home.

Crown Towers va fi construit în două faze și va avea un număr total de aproximativ 230 de apartamente, dar și spații adiacente pentru birouri, retail, Spa, sală de fitness și piscină, pe o suprafață totală de aproximativ 10.000 mp. În prima fază se vor construi 156 de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 90 și 650 mp și un corp de clădire cu spații de birouri, care vor avea în total o suprafață de 4.530 mp. Prima fază se estimează că va fi finalizată până la sfârșitul anului 2021.

Clienții sunt tot mai bine informați pe acest segment high-end și au așteptări tot mai mari, cerințe mai sofisticate – Silviu Grigorescu, General Manager, Metropolitan Residence

În cea de-a doua etapă a proiectului, se vor construi apartamente și birouri, dar și un centru de agrement, cu Spa, piscină și sală de fitness.

Printre facilitățile high-end ale viitoarelor apartamente se numără posibilitatea de a personaliza compartimentările interioare și sistemul smart integrat, prin care cumpărătorii vor putea să-și controleze locuința.

Metropolitan l-a cooptat pe Silviu Grigorescu în funcția de General Manager. Acesta are o experiență de peste 12 ani în real estate. De-a lungul timpului, a condus operațiunile locale ale Hanner România și s-a ocupat personal de proiecte precum Carol Park Residence, The Park și Fabrica de Bere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *