Real Estate

ING Bank s-a mutat în Expo Business Park

Aproape 2000 de angajați ai ING Bank s-au mutat în noul sediu central al băncii, în a treia clădire din Expo Business Park, cu o suprafață de 18.000 de metri pătrați.

Expo Business Park a fost primul proiect de birouri finalizat în zona Expoziției, viitorul pol de dezvoltare imobiliară din Capitală. Următorul proiect livrat în aceeași zonă va fi Ana Tower, turn de birouri dezvoltat de omul de afaceri George Copos pe un teren situat lângă hotelul Crowne Plaza.

Expo Business Park cuprinde trei clădiri, cu o suprafață totală închiriabilă de 40.000 mp. Portland Trust, dezvoltator cu experiență vastă pe piața locală, a investit în acest proiect 80 mil. euro.

Vezi aici emisiunea Adevărul Financiar Live, cu Bogdan Voica, Director Ana Tower și Florin Furdui, Country Manager Portland Trust.

Portland Trust și ING Group au o relație mai veche de colaborare: Nederlanden Asigurări de Viață, parte a ING Group, a fost chiriaș în prima clădire de birouri construită de dezvoltator în București. Opera Center, finalizată în 2001, a fost una din primele clădiri de birouri de clasă A din Capitală și a fost inițial destinată să gazduiască birourile Nederlanden și PriceWaterhouseCoopers.

Strategia Portland Trust este de a dezvolta clădiri de birouri, iar odată ce acestea sunt finalizate și închiriate, să le vândă către fonduri de investiții. Astfel, în 2018, Portland Trust a vândut cu suma record de 160 mil. euro proiectul de birouri Oregon Park către Lion’s Head Investment. Oregon Park este compus din trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață de 70.000 mp și este situat în nordul Capitalei, în zona Pipera.

Proiectul Expo Business Park a fost dezvoltat de Portland Trust în zona Bulevardului Expoziției din nordul Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *