Real Estate

HAGAG cumpără o clădire de birouri în București

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe continuă investițiile în București, adăugând o nouă proprietate în portofoliul local: Tudor Arghezi numărul 21. Valoarea tranzacției depășește 9 milioane de euro.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de teren de 1.507 de metri pătrați și afișează o suprafață totală construită de 7.013 de metri pătrați dispuși într-un regim de înălțime de S+D+P+6E+7R.

Imobilul este localizat chiar în centrul capitalei, la kilometrul zero, și beneficiază de 20 de locuri de parcare, expunere și vizibilitate excepțională, dar și de facilitățile care derivă din amplasamentul privilegiat.

Piața spațiilor de birouri va fi, cu siguranță, un motor puternic al sectorului imobiliar și în anii ce vor urma – Ana-Maria Pop

“Pentru noi, 2019 a fost un an extraordinar: am demarat două proiecte importante și suntem foarte aproape de finalizarea lucrărilor pentru primul nostru proiect de spații de birouri.”, spune Ana-Maria Pop, Chief Operating Officer Hagag Development Europe. Însă compania prospectează piața constant, în căutarea a noi oportunități de investiție.

Citeste si Hagag șlefuiește clădirile istorice din Capitală

Clădirea își va menține destinația inițială și va deservi segmentul de spații de birouri, urmând a intra, începând cu primul trimestru al anului viitor, într-un amplu proces de transformare. Peste 4 milioane de euro vor fi investiți în operațiunile de reconsolidare, recompartimentare și modernizare ale imobilului.

“Piața spațiilor de birouri va fi, cu siguranță, un motor puternic al sectorului imobiliar și în anii ce vor urma, iar proprietatea noastră din strada Tudor Arghezi va readuce kilometrul 0 al capitalei în atenția companiilor interesate de relocare”, a adăugat Ana-Maria Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *