Real Estate

Forty Management a înregistrat vânzări totale de 22,8 milioane de euro în 2019

Bilanțul vânzărilor pe 2019 arată că dezvoltatorul român Forty Management a vândut  în acest an 175 de apartamente, 80% din proiectul Central District 4 Elemente și 50%  în Central District Viitorului 134, însumând  17,1  milioane de euro.

Compania de dezvoltare imobiliară Forty Management, fondată în 2015 de Lucian Azoiței și Tudor Bădițescu, dezvoltă în prezent 234 de apartamente, în cele două  proiecte premiate internațional: Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134.

Dacă lucrările de construcție pentru Central District 4 Elemente au început deja și apartamentele vor fi livrate  în septembrie 2020, în cazul Central District Viitorului 134 dezvoltatorul se așteaptă să demareze lucrările în ianuarie 2020 și să le finalizeze în mai 2021.

Compania a închiriat anul acesta 2.043 mp din zona comercială a proiectelor Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134 dintr-un total disponibil de 2.787 mp .

Citește și Sectorul rezidențial va avea cel mai bun an din ultimul deceniu

Forty Management este în discuții cu un investitor pentru achiziția ultimelor 43 de apartamente libere din Central District 4 Elemente, pentru rent&buy.

„Sperăm că la începutul anului viitor vom închide complet vânzările pentru Central District 4 Elemente, un proiect mixt cu 201 de apartamente, cu 9 luni înainte de finalizarea acestuia. La Central District Viitorului 134 am trecut deja de masa critică și avem feedback solid din partea clienților interesați că vom închide vânzările la mijlocul anului viitor, în acest ritm”, spune Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Rezultatele bune și recepția pozitivă a proiectelor în piață sunt o dovadă a succesului conceptelor noastre: Affordable Luxury și Smart Development – Lucian Azoiței

Forty Management a vândut și spațiile comerciale din Central District Viitorului 134 și Central District Cuza 99, ambele deja contractate spre  închiriere, cu o valoare  de 1,1 milioane de euro.

Central District 4 Elemente este primul proiect rezidențial din România cu cinema exterior și pistă de alergare amenajate pe acoperiș, iar Central District Viitorului 134 este primul proiect din centrul Bucureștiului , care facilitează rezidenților  accesul la un teren de tenis. Ambele proiecte au fost câștigatoarele premiilor internaționale acordate pentru dezvoltare imobiliară pentru România, la ultima ediție a Internațional Property Awards, Londra.

Dezvoltatorul Forty Management deja lucrează la conceptele de dezvoltare pentru noi proiecte imobiliare amplasate în zona de nord a Bucureștiului și care se vor lansa pe piață anul viitor, și rămâne fidel conceptului unic impus, încă de la început, pe piață: Affordable Luxury, calitate ridicată la prețuri decente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *