Real Estate

Faza a doua a proiectului Tomis Park din Constanța cuprinde 252 de apartamente

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale din Constanța, a început lucrările la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente și va costa 20 de milioane de euro.

Faza întâi a proiectului, care include 189 de apartamente, se află deja în construcție și va fi livrată la finalul anului viitor, în timp ce faza a doua, care a demarat în acest moment, va fi finalizată în 2022. În total, proiectul va include 693 de apartamente, acesta fiind unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale din Constanța.

Se vor construi aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilități și un foarte bun amplasament, aproape de Vivo Mall, cel mai mare centru comercial din Constanța – Cristian Stanciu, director general de proiect.

Constanța este al treilea județ din România dupa PIB-ul generat și o piață rezidențială semnificativă, care include puține proiecte de dimensiuni mari amplasate în interiorul orașului.

Faza a doua va include și amenajarea unui parc de 7.300 de metri pătrați, cu locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, o grădiniță și aproape 1.000 de locuri de parcare. Prețurile studiourilor încep de la 49.303 de euro + TVA 5%, de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu două camere și de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere.

Reprezentanții dezvoltatorului spun că au vândut deja 75% din apartamentele incluse în faza întâi a proiectului, cu un an înainte de predare. Evoluția favorabilă a vânzărilor se datorează conceptului bun și a ofertei relativ reduse de proiecte noi ample din interiorul orașului, precizează , explică Ionuț Nicolescu, partener SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului.

Peste 4.100 de locuințe au fost predate în 2018 în Constanța și împrejurimi, fiind a doua piață rezidențială regională din țară, după Cluj – Napoca. Cu toate acestea, zona Năvodari – Mamaia depășește orașul propriu-zis în ceea ce privește livrările, existând astfel potențial pentru dezvoltări rezidențiale de calitate și cu un concept integrat, amplasate în interiorul orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *