Real Estate

Colliers administrează primul parc logistic dezvoltat de Element Industrial în nordul Capitalei

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru prima fază a parcului industrial ELI Park 1, în suprafață de 20.000 mp.

Acesta este primul proiect al Element Industrial, dezvoltator român de spații industriale și logistice, și al patrulea parc logistic administrat de Colliers. Astfel, suprafața de spații industriale administrate de Colliers în București și în marile orașe regionale ajunge la 130.000 mp, dintr-un total de peste 500.000 mp care include și clădiri de birouri.

„În România, piața serviciilor de property management pentru spații industriale și logistice se află în stare incipientă. Prin urmare, este încurajator să vedem un proprietar de astfel de spații, aflat la prima dezvoltare, care externalizează aceste servicii pentru a asigura o mai bună performanță a proiectului ”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management în cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.

Echipa de property management a Colliers a ajuns acum la al patrulea proiect logistic administrat, devenind lider pe această nișă. Din portofoliul total de peste 500.000 mp, care include și birouri, 130.000 mp sunt spații industriale – Oana Adjudeanu, Director Property Management

Parcul industrial ELI Park 1, dezvoltat de Element Industrial, este localizat într-un puternic hub logistic, în regiunea Chitila-Buftea, cu bun acces către nordul Bucureștiului și la forța de muncă din zonă. Prima fază de 20.000 mp a fost livrată în luna septembrie și închiriată deja către producătorul de electrocasnice, Arctic. Proiectul este conectat la linii de transport în comun și se află la 4 km distanță de centura Capitalei, având și acces direct la un drum național cu patru benzi, DN7, și acces imediat la autostrăzile A1, A2 și A3.

Suprafața totală a ELI Park 1 va fi de 50.000 mp spații industriale și birouri, faza a doua urmând a fi livrată anul viitor. Întregul proiect va fi dezvoltat respectând standardele internaționale de clasă A, iar investiția totală se va ridica la peste 25 de milioane de euro.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri deținut de Adam America, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *