Real Estate

Citronex deschide al doilea depozit în București

Grupul polonez Citronex, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de banane la nivel global, a închiriat 4.000 mp spații de depozitare în proiectul MLP Bucharest West, într-o tranzacție securizată de Dunwell, cea mai mare agenție de consultanță specializată în sectorul industrial din România.

Citronex deschide al doilea centru de distribuție în România, după ce anul trecut a intrat pe piața locală cu un depozit de 2.500 mp în Timișoara, tot printr-o tranzacție intermediată de Dunwell.

„După intrarea pe piața locală, în 2018, succesul înregistrat de Citronex la nivel local a încurajat grupul polonez să identifice noi oportunități de dezvoltare în țara noastră”, a declarat Daniel Cautiș, managing partner Dunwell.

MLP Group a demarat la începutul acestui an construcția primului său parc logistic din România, în zona de Vest a Bucureștiului, un proiect ce va totaliza peste 99.000 mp de spații industriale de închiriat.

România continuă să fie o piață tot mai atractivă pentru investitorii străini – Daniel Căutiș, managing partner Dunwell

Dunwell și MLP Group se află deja la a doua tranzacție încheiată cu succes pe plan local. În T3, compania de consultanță a fost implicată în semnarea primului contract de închiriere în cadrul proiectului MLP Bucharest West, unde Marelvi, una dintre cele mai mari companii de distribuție din România, a închiriat o suprafață de 8.400 mp, ceea ce reprezintă aproximativ o treime din totalul primei faze de construcție a proiectului din vestul Capitalei (22.000 mp).

„Chiriașii analizează cu atenție deosebită proiectele industriale moderne, clasa A, pe care își doresc să le ocupe”, adaugă Daniel Căutiș. Acestea sunt proiecte care beneficiază de o poziție și o conexiune la infrastructură excelente, cât și de un nivel sporit de siguranță. Investitorii și dezvoltatorii imobiliari s-au aliniat cerințelor actuale, astfel că cele mai noi proiecte livrate la nivel local beneficiază de cele mai moderne standarde în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *