Real Estate

CBRE gestionează proiecte de peste 80 milioane euro

Building Consultancy, echipa de a CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară, gestionează proiecte care cumulează investiții totale de peste 80 milioane euro în domeniile medical, producție și IT&C în diferite zone din România.

Divizia de Building Consultancy a fost înființată în anul 2012 prin cooptarea lui Gabriel Balaban, considerat unul dintre cei mai experimentați consultanți tehnici în construcții. În cei opt ani, Gabriel Balaban și echipa sa au furnizat servicii de management de proiect și control al costurilor pentru investiții de aproximativ 800 milioane de euro, cu o suprafață totală de peste 1,1 milioane mp.

Proiectele pe care le administrează în prezent prin serviciile de Project și Cost Management continuă conform graficului, spun oficialii CRBE. Sunt investiții cu o valoare cumulată de peste 80 de milioane de euro și aproape 800.000 mp în sectoare diverse, de la amenajări de spații de birouri la construirea fabricilor de componente auto.

Unul dintre proiectele de referință este Enayati Medical City, cea mai mare investiție medicală din România ultimilor 30 de ani.

Printre proiectele pe care echipa CBRE le gestionează în prezent se numără amenajări de spații de birouri pentru companii din domeniile medical și IT&C, aflate în proces de extindere sau de relocare. Un alt sector în care investițiile merg mai departe chiar și în perioada pandemiei este cel al producției, CBRE fiind implicată în gestionarea proiectelor de construire pentru o fabrică de componente auto, o fabrică de sisteme de iluminat și diferite depozite. Investițiile menționate se află în București și în orașele regionale, precum Timișoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare și Iași.

Ne așteptăm în continuare la o activitate destul de intensă atât pe sectorul spațiilor de birouri, cât și pe sectorul spațiilor industriale – Gabriel Balaban, Head of Building Consultancy, CBRE România

Divizia de Building Consultancy a CBRE, prin echipa sa de ingineri și arhitecți cu experiență atât locală cât și internațională, furnizează servicii de management de proiect și control al costurilor pentru spații de birouri, retail, hotelier, industrial, rezidențial, medical, precum și servicii de due-diligence tehnic, monitorizare de proiecte, workplace consultancy, change management și alte servicii de consultanță tehnică în domeniul imobiliar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *