Indicatori macro

Planul de relansare a economiei este foarte aproape de finalizare

Premierul Ludovic Orban a anunțat, marți, în timpul consultărilor pe care le-a avut cu cu reprezentanții Liberty Steel, că, în scurt timp, Executivul va finaliza Planul de măsuri de relansare economică.

Oficialii Guvernului și cei ai companiei care administrează combinatul siderurgic Galați, Liberty Steel, au discutat despre consecințele provocate de pandemia COVID-19 asupra economiei și sectorului siderurgic, precum și despre măsurile de relansare economică pregătite de Guvern.

Potrivit sursei citate, prim-ministrul a precizat că în scurt timp Executivul va finaliza Planul de măsuri de relansare economică, care include o importantă componentă de finanțare din fonduri europene și este corelat cu politicile Comisiei Europene.

Acest Plan economic se bazează pe stimularea investițiilor publice și private și pe creșterea competitivității bunurilor produse în România – Ludovic Orban, primul ministru al guvernului României

De asemenea, prim-ministrul a subliniat , conform comunicatului, că Executivul are ca prioritate susținerea proiectelor de infrastructură, element cheie pentru dezvoltarea economică a României.

La consultări au mai participat, din partea Guvernului, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.
Marketing si Advertising
companii

vezi legislatie
vezi monitorizare
    © 2016copyright MEDIAFAX 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *