Constructii

Rockwool extinde producția fabricii de la Ploiești

Grupul danez Rockwool, producător de vată minerală bazaltică, anunță extinderea activității din România prin lansarea primelor produse realizate cu tehnologia dualdensity.

Compania a făcut schimbări şi în privinţa produselor monodensity, acolo unde noua gamă Dachrock destinată acoperișurilor tip terasă și pardoselilor va înlocui treptat gama anterioară Roofrock, anunță oficialii companiei.

Sunt mândru de echipă, care a lucrat intens, atât la fabrica de la Ariceştii Rahtivani cât şi la sediul din Bucureşti, astfel încât am reuşit să lansăm o serie produse noi, toate Fabricate in Romania – Florin Popescu, Business Unit Director, Rockwool Balkans.

Compania nu a făcut concedieri sau reduceri de salarii în perioada de restricții, din contră, a angajat încă 15 persoane pentru al patrulea schimb de la fabrica de la Ariceştii Rahtivani, iar în luna mai a ieşit pe poarta fabricii camionul cu numărul 1.000.

Compania mizează pe o evoluţie bună a pieţei termoizolaţiilor, mai ales datorită programelor naţionale de eficienţă energetică, dar şi a celor europene, din planul Green Deal..

Rockwool a deschis, la finalul anului trecut, prima sa fabrică din România, o investiție în valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45.000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate  de profil din țara noastră. Fabrica este amplasată pe un teren de 30 de hectare, în parcul industrial Ploieşti West Park din localitatea Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *