Bănci

The Banker a desemnat UniCredit pentru a doua oară „Banca anului”

Rasvan Radu, CEO UniCredit Bank România

UniCredit Bank a primit din partea revistei financiare britanice The Banker premiul Banca anului 2019 în România. Este pentru a doua oară când UniCredit Bank România primește acest premiu din partea The Banker, după ce i-a fost acordat acest titlu și în 2017.

Banca reușit să își consolideze poziția în topul băncilor din România punând digitalizarea în centrul dezvoltării și investind în această zonă, pentru a le oferi clienților soluții digitale mai bune, care să le simplifice experiența bancară, atât în segmentul retail, cât și corporate.

Obiectivul principal UniCredit Bank este să devină un jucător de top în zona de banking digital pentru clienții retail din România, oferind una dintre cele mai moderne aplicații de Mobile Banking de pe piața românească. Și pentru companii banca are o soluție de Mobile Banking – cu obiectivul de a o transforma în punctul central de interacțiune cu clienții și de a le permite acestora să interacționeze cu banca sută la sută pe canalul digital.

Card Meniu mPOSGenius Cont – contul curent cu beneficii digitale
Semnătura electronică – certificată de Autoritatea de Certificare din România (ACR) pentru persoanele fizice Apple Pay Urmează Semnătura electronică pentru persoanele juridice

În prezent, peste 60% din conturi și 35% din creditele de nevoi personale sunt contractate utilizând semnătura electronică. Din luna decembrie 2019, semnătura electronică în relație cu banca va fi disponibilă și companiilor, pas care se înscrie în seria serviciilor destinate segmentului corporate. În contextul strategiei de digitalizare, banca urmărește să ofere clienților acces la o gamă mai vastă și mai flexibilă de funcționalități digitale.

Suntem mereu atenți în a asimila tendințele de pe piață, prin digitalizare, inovație și simplificarea permanentă a operațiunilor – Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank România

De altfel, juriul The Banker a apreciat eforturile de transformare digitală a băncilor din întreaga lume și modul în care acestea își eficientizează activitatea și se adaptează noii ere tehnologice.

The Banker a acordat în acest an premii în 138 de țări, șase premii regionale și premiul pentru cea mai bună bancă din lume, precum și distincții pentru incluziune socială și banking în comunitate.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii care dispune de o rețea internațională de sucursale și filiale în alte 18 țări din întreaga lume.

Grupul UniCredit este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *