Bănci

Servicii bancare la distanță pentru PFA-uri de la BRD

Documente online

Banca Română de Dezvoltare – Groupe Societe Generale (BRD-GSG) a implementat un proces de subscriere la distanță pentru clienții persoane fizice autorizate (PFA) la servicii de online banking.

Persoanele fizice autorizate, cele cu profesii liberale sau persoanele care dețin o firmă cu o cifră de afaceri mai mică de 1 milion de euro pot subscrie de la distanță pentru servicii de online banking, pachete de cont curent sau pentru solicitarea de extrase de cont curent.

Clienții beneficiază de această modalitate simplificată fără a se deplasa la o agenție BRD. Este necesară completarea unui formular online, pe site-ul băncii, după care sunt contactați de un reprezentant al băncii.

Subscrierea acestor produse și servicii se va face la distanță și după încetarea stării de urgență, în condițiile în care clienții dețin o semnătură electronică bazată pe un certificat calificat.

Cei care nu sunt deja clienți BRD și doresc să aibă acces la aceste servicii vor urma procesul obișnuit de deschidere a relației bancare, în agențiile băncii.

BRD – Groupe Societe Generale operează o reţea de 640 de unități. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,43 milioane carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS și aproape 1,500 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2020, de 57,02 miliarde lei.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 149.000 de angajaţi în 67 de ţări şi peste 31 de milioane de clienţi în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *