Bănci

Prin CEC _IN poți deveni client CEC Bank fără vreun drum la bancă

Online banking

CEC_IN este cel mai nou serviciu bancar oferit de CEC Bank, oricui dorește să devină clientul său, fără a face vreun drum la bancă, în urma unei convorbiri telefonice cu un reprezentant al băncii și poza cărții de identitate.

Prin intermediul CEC-IN clienții pot accesa online pachetul Bun Venit și toate serviciile incluse. Pentru deschiderea contului este nevoie de poza cărții de identitate și un apel video către un reprezentant CEC, înainte de a semna digital contractul. Cardul este livrat, ulterior, acasă.

Pachetul Bun Venit oferă un cont curent, un card de debit și acces la CEC Bank Mobile Banking. Se poate deschide online și un depozit bancar cu un bonus de dobândă de 0,1% pe an la depozitele în lei.

Cu cardul sau online se pot efectua plăți de facturi, plăți de taxe și impozite, transferuri gratuite în alte conturi CEC și transferuri către alte bănci cu un comision cu până la 60% mai mic față de tariful standard al băncii.

Lista de operațiuni pentru deschiderea contului:

  • Deschizi pagina CEC Bank și apeși pe butonul Aplică acum;
  • Completezi datele de contact și apeși butonul Trimite-mi SMS;
  • Introduci codul primit pe telefon și câmpurile obligatorii;
  • Fotografiezi cartea de identitate și o încarci;
  • Alegi țara și județul unde te-ai născut lu apeși Continuă;
  • Validezi datele completate împreună cu un operator bancar prin video call;
  • Semnezi digital contractul, apoi introduci codul primit prin SMS;
  • Finalizezi semnarea documentelor și descarci aplicația Mobil Banking CEC Bank și o activezi cu codurile SMS primite.

Toate operațiunile necesare deschiderii unui cont online durează aproximativ 20 de minute și este nevoie doar de un PC/laptop sau de un telefon mobil, conectate la internet. Cardul de debit emis ajunge ulterior în câteva zile la client.

CEC a lansat și Apple Pay, cu care clienții care dețin un smartphone iPhone poate achita direct cu telefonul. Serviciul este compatibil cu modelele iPhone SE, iPhone 6 sau mai noi, dar și cu Apple Watch.

Utilizarea Apple Pay este gratuită atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile sun realizate fără taxe sau comisioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *