Bănci

Clienții Raiffeisen Leasing pot opta pentru o perioadă de grație la plata ratelor

Contract de leasing

Raiffeisen Leasing anunță o perioadă de grație de până la trei luni pentru plata capitalului plus trei luni de prelungire a contractului de leasing.

Compania adresează clienților rugămintea de a utiliza cu prioritate serviciul de semnătură electronică, pusă la dispoziția acestora din 2009. Serviciul oferit de Raiffeisen Leasing permite generarea unei semnături electronice calificate cu valoare legală, cu efect juridic identic cu cel al unei semnături olografe.

Suntem pregătiți să fim alături de clienții noștri prin măsuri de suport rapide și flexibile pentru nevoile provocate de pandemia COVID-19 – Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

Raiffeisen Leasing susține recomandările Raiffeisen Bank pentru utilizarea de către clienți a aplicațiilor de mobile si online banking în această perioadă, limitarea pe cât posibil a vizitelor în agenții și respectarea regulilor publicate de autorități privind distanța față de alte persoane, precum și numărul de persoane care să se afle într-o încăpere.

Activitatea angajaților companiei și asistența acordată clienților se efectueaza în condiții de maximă siguranță pentru securitatea și sănătatea acestora și pentru prevenirea răspândirii virusului.

Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen și activează pe piața românească din 2002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *