Bănci

BCR a creat o Școală de Business pentru antreprenori

Scoala de Business BCR

Antreprenorii pot accesa cursuri de management sau pot primi sfaturi pentru dezvoltarea companiei, în cadrul celui mai recent program de educației antreprenorială creat de Banca Comercială Română (BCR) Școala de Business.

Cursurile au fost dezvoltate în colaborare cu economistul Iancu Guda, în prezent Director General al Coface Credit Management Services. Școala oferă o platformă de Edutainment, prin care antreprenorii pot accesa cursuri dedicate.

În total sunt trei cursuri: Management Financiar, Cum să fii un antreprenor mai bun și al treilea cuprinde diverse sfaturi de business . În a doua fază a Școlii de Business va fi derulat un Roadshow național, unde conținutul cursurilor va fi prezentat printr-o serie de conferințe.

Evenimentele vor avea loc în perioada martie-aprilie în Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Timișoara și București.

„Indiferent dacă se află la început sau are deja experiență, antreprenorul trebuie să știe că una dintre cheile de succes este accesul la informație – Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR.

Dana Dima, Anca Petcu, Chief Transformation Officer BCR, și Ionuț Stanimir, Director de Marketing BCR și fondatorul acceleratorului de business BCR InnovX, sunt ambasadorii Școlii de Business.

BCR susține antreprenorii și prin finanțarea oferită. În ultimii șase ani, BCR a dat credite noi companiilor în valoare de 33 miliarde lei. Dintre aceștia, 9 miliarde lei au ajuns la IMM-uri.

Numărul total de companii creditate a crescut cu 25% în ultimii trei ani. Numărul de clienți IMM a crescut cu 32% și a ajuns să reprezinte trei sferturi din portofoliul de companii al BCR.

Banca a acordat, în ultimii patru ani, finanțări totale de 2,7 miliarde lei companiilor cu cifră de afaceri mai mică de 1 milion de euro. Anul trecut, BCR a ajuns la o cotă de piață de 37% din numărul de clienți înscriși în cadrul Start-Up Nation. Stocul de împrumuturi pentru întreprinderi micro a ajuns astfel la 663 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *