Asigurări

Eurolife Asigurări permite plata primelor în aprilie și extinde perioada de grație

Asigurari de viata

Amânarea plății primelor până la 30 aprilie a.c. și extinderea perioadei de grație, timp în care clienții sunt acoperiți de asigurare, sunt cele două măsuri pe care compania le-a anunțat astăzi.

Eurolife Asigurări România vine în sprijinul clienților săi cu următoarele măsuri:

  • Toți clienții care au contracte de asigurare încheiate cu Eurolife Asigurări România vor beneficia de extinderea perioadei de grație pentru plata primelor până la data de 30.04.2020. Pe parcursul acestei perioade, în mod excepțional, compania acoperă riscurile aferente polițelor, conform condițiilor contractuale. Sunt vizate de această măsură toate tipurile de asigurări de viață și asigurări generale din portofoliul companiei.
  • Preluarea solicitărilor clienților și gestionarea dosarelor de daună se desfășoară în condiții normale, în fluxul obișnuit.

De la apariția primelor cazuri diagnosticate pe teritoriul României cu virusul COVID19, Eurolife a luat toate măsurile necesare pentru siguranța angajaților și a clienților săi. Astfel, în această perioadă, toată echipa Eurolife lucrează la distanță, fiind la dispoziția clienților săi pe toate canalele de comunicare electronice, e-mail și telefon.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *