Asigurări

Enel și AoN lansează prima poliță de asigurare din lume împotriva COVID-19

Logo Enel

Enel anunță lansarea unei polițe de asigurare, împreună cu Aon, împotriva COVID-19 pentru toți cei peste 68.000 de angajați la nivel global.

Instrumentul de asigurare este primul de acest gen din lume și a fost dezvoltat împreună cu Aon SpA, unul dintre liderii în asigurare și gestionarea riscului și a fost activat în toate țările în care Enel are angajați. Polița acoperă riscul de spitalizare sau terapie intensivă din cauza coronavirusului.

Asigurarea garantează sprijinul pentru actuala pandemie și oferă beneficii suplimentare pe lângă toate celelalte polițe de asigurare și forme de asistență medicală utilizate deja în cadrul grupului.

Prin intermediul poliței, Enel va garanta o indemnizație în numerar pentru toți angajații Grupului care sunt spitalizați în urma contractării virusului sau au urmat terapie intensivă.

În România, grupul Enel deservește peste trei milioane de clienți prin rețeaua de furnizare și distribuție a energiei electrice, iar prin Enel Green Power deține și operează centrale de producție a energiei din surse regenerabile. Prezent în România din 2005, grupul care aproximativ 3.100 de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *