Agricultură

Eisberg România își continuă producția la întreaga capacitate

Eisberg România își continuă activitatea de producție a salatelor și asigură livrările la capacitatea obișnuită în perioada următoare.

Compania Eiseberg România își continuă activitatea la capacitate normală, nu înregistrează probleme logistice sau de personal și nici în ceea ce privește substanțele dezinfectante. Aceste produse fac parte din procesul normal de producție, iar compania are reguli interne de stocare de produse de curățare pentru necesarul pe trei luni.

Nu folosim absolut niciun fel de aditiv, conservant sau vreo altă metodă de păstrare sau de prelungire a termenului de viață a plantelor – Lucian Trofin, director general al Eisberg România.

Acesta a arătat și că nu vor fi operate schimbări de personal în perioada următoare. Obiectivul companiei este de a avea produsele pe rafturile magazinelor și de a putea achita toate salariile angajaților.

În 2019, Eisberg România a demarat o investiție în extinderea spațiului de producție și retehnologizare, în valoare de cinci milioane euro, care va fi finalizată în cursul acestui an.

Cu sediul în Cernica (Ilfov), Eisberg România este divizie a grupului Bell Food (Elveția), care deține unele dintre cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și calitate a produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *