Bancare

Dobânzi mai mici pentru produse eficiente energetic

Creditul Verde fără ipotecă, lansat de UniCredit Consumer Financing IFN, vine cu o dobândă o dobândă anuală fixă de 9,49%, redusă cu 2,5 puncte procentuale față de un împrumut standard de nevoi personale.

Lista produselor care pot fi achiziționate prin Creditul Verde a fost realizată utilizând standardele de performanță tehnică definite de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Pe listă se regăsesc aparate electrocasnice precum aparate de aer condiționat sau combine frigorifice cu eticheta energetică A++ sau A+++, sisteme de iluminare cu LED, centrale temice pe biomasă su gaz, ferestre și uși eficiente energetic.

Suma maximă ce poate fi împrumutată este de 100.000 lei, aidcă 21.000 de euro, pe o perioadă de cel mult cinci ani. Valoarea minimă este de 1.500 lei.

Exemplu de calcul Credit Verde

Valoarea creditului pe 5 ani: 100.000 lei. Dobânda anuală fixă: 9,49%.
Rata lunară fixă: 2.312,5 lei.De rambursat: 138.751 lei.

Pentru un Credit Verde fără ipotecă în valoare de 100.000 lei și o perioadă de rambursare de cinci ani, rata dobânzii anuale fixe pe toată perioada contractuală este de 9,49%. Valoarea ratei lunare, egală pentru toate cele 60 de luni, este de 2.312,52 lei, iar suma totală ce va fi rambursată este de 138.751 lei.

Creditul nu are costuri de administrare, ci doar un comision de analiză a dosarului de 250 de lei, plătibilă doar în cazul aprobării împrumutului.

Oferta este valabilă doar în cazul contractării creditului împrună cu asigurare de viață emisă de Generali Asigurare Reasigurare încheiată prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN.

Creditul Verde este un produs al BERD în cooperare cu Green Economy Financing Facility, Fondul Global de Mediu și Taiwan ICDF (Fondul Internațional de Cooperare și Dezvoltare din Taiwan).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *