Bancare

CEC Bank învită companiile să economisească înainte de a investi

CEC Bank anunță lansează contul de economii în lei pentru clienții persoane juridice, prin care aceștia pot face oricând depuneri cu  dobânzi bonificate sau retrageri.

Lansarea noului produs bancar face parte din strategia de divesificare a ofertei de produse bancare de economisire destinate clienților persoane juridice.

Vrem să oferim clienților persoane juridice soluții care să permită acumularea capitalurilor necesare diferitelor proiecte – Bogdan Neacșu, președinte director general al CEC Bank.

Clienții persoane juridice pot deschide conturi de economii în lei în oricare dintre cele peste 1.000 de unități teritoriale CEC Bank. Dobânda pornește de la 0,1% pentru sumele sub 5.000 de lei și ajunge la 0,3% în cazul unui  sold  până la  100.000 de lei.

Clienții pot realiza depuneri și retrageri de sume oricând, prin unitățile teritoriale CEC  Bank , fără a pierde dobânda acumulată. Contul de Economii vine în completarea depozitelor standard oferite de bancă, cu dobânzi de până la 2% pe an.

CEC Bank este banca românească cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *