Bănci HELP România

TBI Bank oferă 250.000 lei pentru achiziția de echipamente medicale

TBI Bank discută cu mai multe spitale publice din zonele afectate din țară pentru a achiziționa echipamente medicale adaptate nevoilor lor punctuale oferind suma de 250.000 lei în acest scop.

În contextul pandemiei cu COVID-19, banca a luat toate măsurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienți și angajați, inclusiv furnizarea de dezinfectanți, posibilitatea de a lucra de acasă pentru angajații unde acest lucru este posibil și orare diferite pentru echipele din sediile centrale care nu pot lucra remote.

În vremuri ca acestea ne bazăm pe adevărații eroi care lucrează zi și noapte în spitale pentru binele societății – Petr Baron, CEO TBI Bank.

Pentru a asigura un mediu steril atât pentru clienți cât și pentru angajați, TBI Bank dezinfectează cu regularitate birourile și sucursalele, respectând măsurile stabilite de autoritățile abilitate, și recomandă clienților să utilizeze canalele digitale disponibile în interacțiunea cu banca.

TBI Bank este o instituție bancară care activează în Bulgaria, România, Germania, Suedia și Polonia. Banca deține o rețea formată din 300 de agenții și parteneri care numără peste 10.000 de puncte de vânzare și deservește peste un milion de clienți.

În 2019 compania a acordat peste 600.000 de împrumuturi. Modelul de afaceri de succes și atenția pentru client au ajutat TBI Bank să devină una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Bulgaria în ultimii 4 ani (Capital K10). Echipa TBI Bank, formată din profesioniști dedicați, se implică în dezvoltarea unui viitor bazat pe tehnologie, așa încât să devină creditorul digital de ultimă generație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *