HELP România

Provident donează 500.000 lei Asociației Dăruiește Viață

Donatie

Provident Financial România donează 500.000 lei Asociației Dăruiește Viață pentru susținerea cadrelor medicale și a spitalelor.

Instituția financiară non-bancară a decis, în contextul pandemiei de COVID-19, să își reducă comunicarea comercială și să redirecționeze sumele către susținerea personalului medical și a unităților spitalicești.

Ajutorarea celor care au nevoie este un gest de responsabilitate individuală și colectivă – Oana Gheorghiu, fondator Asociația Dăruiește Viață

Provident a redus cu peste 75% interacțiunile fizice directe cu clienții și interacționează doar cu cei care vor și pot fi vizitați în condiții de siguranță. De asemenea, în baza unui proces implementat în urmă cu doi ani, compania a oferit clienților aflați în dificultate financiară porisiblitatea de a-și amâna plata ratelor, fără vreun efect negativ asupra lor, fie că este vorba de raportare în baze de date externe, fie că este vorba de acumulare restanțe. Măsura se aplică și celor aflați în izolare sau în carantină.

Angajații Provident din sediul central și echipele de suport din teren lucrează de acasă de la declanșarea stării de urgență. Cei aflați pe teren au primit echipamente și materiale sanitare, iar angajații cu vârsta de peste 65 de ani lucrează de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *