HELP România

Platforma The Future is Now centralizează nevoile de echipamente medicale

Noua platforma online The Future is Now, lansată de către Asociația Adrenallina Media, centralizează nevoile de echipamente și aparatură, pe baza datelor identificate pentru fiecare spital public din România implicat în lupta cu pandemia COVID-19.

Pentru că în România există un mare deficit de produse și echipamente sanitare, prin noua platformă se centralizează halatele de unică folosință, combinezoane, măști FFP2, dezinfectant, mânuși, ventilatoare precum și alte aparate medicale.

Voluntarii asociației se află în permanentă legătură cu spitalele, la nivel național, și actualizează în timp real necesarul de echipamente. Astfel, oricine este interesat să doneze pentru un anumit spital poate vedea exact, în timp real, ce nevoie concretă are instituția.

Traversăm un moment critic și urgența cea mai mare o reprezintă spitalele și medicii din prima linie – Raluca Mihăilă, fondator Asociația Adrenallina Media.

Asociația Adrenallina Media intenționează să colaboreze cu ONG-uri partenere, din regiuni ale țării sau județe cele mai afectate de COVID-19 pentru a da o mână de ajutor în plus instituțiilor medicale.

Asociația Adrenallina Media organizează și promovează evenimente și campanii de susținere a sănătații prin sport, protecția mediului prin sport, de educație privind adoptarea unui stil de viață sănătos prin programe de wellness dedicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *