HELP România

Platforma ROSurse.ro aduce la un loc funizorii de echipamente medicale, spitalele și donatorii

ROSurse

O nouă platformă online, ROSurse.ro, a fost lansată, cu scopul de a aduce la un loc furnizorii și producătorii de echipamente medicale, spitalele și donatorii.

Proiectul ROSurse.ro este susținut la nivel național de o echipă de voluntari din diverse domenii de activitate, echipă care coordonează centralizarea în cadrul platformei atât a furnizorilor de materie primă sau materiale specifice, cât și a producătorilor și a beneficiarilor finali, fie aceștia cadre medicale sau spitale.

Pe platformă se pot înscrie și donatorii și asociațiile care strâng fonduri pentru spitale și medici.

Scopurile ROSurse.ro:

  • Consolidarea tuturor eforturilor societății civile într-un singur loc, o singură platformă de tip marketplace de fapte bune. ROSurse.ro facilitează vizibilitatea producătorilor de echipamente pentru spitalele care au nevoie de ele, precum și transparentizarea donațiilor în scopul în care au fost făcute.
  • Crearea soluției de intermediere între donatori și spitale și punerea la dispoziția ONG-urilor a unui pachet de modele de acte pentru facilitatea donațiilor.
  • Crearea bazei necesare pentru asigurarea transparenței privind necesarul din spitale și alocarea resurselor către acestea, precum și pentru viitoare proiecte de prioritizare a alocării de resurse.

Accesul pe platformă și utilizarea acesteia sunt gratuite. Folosirea în scop comercial sau de speculă a conținutului de pe platforma ROSurse.ro este strict interzisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *