HELP România

PepsiCo România donează produse de 200.000 lei organizației Crucea Roșie Română

Compania de bauturi racoritoare si snacksuri PepsiCo România anunță că donează produse alimentare în valoare totală de 200.000 lei către Curea Roșie Română, care ulterior vor ajunge în spitale și instutuții medicale.

Iniţiativa vine în continuarea demersurilor proprii realizate de PepsiCo, încă de la debutul stării de urgenţă. Astfel, compania a trimis produse pentru cadrele medicale din 11 spitale din București și din țară, folosind canalele proprii de distribuție.

Pentru a putea veni în sprijinul cât mai multor medici si cadre medicale care duc zi de zi lupta cu COVID-19, PepsiCo a decis partenerierea cu organizaţia Crucea Roşie Română, asigurându-se astfel că donaţiile ajung la spitalele din întreaga ţară.

Vom continua să susținem sistemul sanitar cu donații în produse, atât timp cât va fi necesar –  Adrian Lăcătuș, GM Commercial Senior Director PepsiCo pentru regiunea Balcanii de Est.

Campania de donații a PepsiCo România face parte din programul lansat la nivel global de PepsiCo și Fundația PepsiCo prin care peste 45 milioane de dolari au fost alocați pentru combaterea impactului COVID-19, oferind sprijin umanitar vital în acceastă perioadă. În cadrul programului, au fost distribuite peste 50 de milioane de pachete cu mâncare caldă, la nivel mondial.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară, membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semiluna Rosie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *