HELP România

PAID donează 500.000 lei Spitalului Clinic Județean Brașov

Donatie

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) donează 500.000 lei pentru dotarea cu tehnică medicală a secției de terapie intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov (SCUB).

Spitalului Clinic esste singura unitate medicală din județ care poate trata pacienți cu COVID-19, de aceea PAID a considerat imperios necesară susținerea acestuia.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008.

PAID pune un accent deosebit pe tot ceea ce înseamnă Pregătire În Fața Dezastrelor, astfel că am considerat necesar să ne implicăm și acum, în lupta anti-coronovirus – Nicoleta Radu, Director General al PAID România

PAID s-a constituit ca societate de asigurare în luna noiembrie 2009, prin efortul comun a 12 societăți de asigurare (ABC Asigurări, Astra Asigurări, Carpatica Asig, Certasig, City Insurance, Credit Europe Asigurări, Euroins România, Generali, Grawe România, Groupama România, Platinum Asigurări și Uniqa Asigurări), acționari PAID.

Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: cutremur, inundații și alunecări de teren.

Activitatea societății de asigurări PAID în România PAID a început în februarie 2010, iar prima zi de emitere a asigurărilor obligatorii pentru locuințe a fost în data de 15 iulie 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *