HELP România

NN Pensii donează sisteme de ventilație și monitorizare a respirației Spitalului Colentina

NN Pensii donează sisteme de ventilație și monitorizare a respirației în valoare de un milion de lei Spitalului Clinic Colentina din București. Spitalul este desemnat centru suport în tratarea cazurilor de infecție cu COVID-19 pentru Institutul Matei Balș.

Prin această donație, NN România contribuie la creșterea capacității sistemului medical de tratare a pacienților și oferă șanse la viață cât mai multor persoane afectate. În același timp, NN oferă un sprijin pe termen lung, asigurând aparatură medicală care va fi disponibilă în spital și dincolo de situația actuală pentru a contribui la salvarea cât mai multor pacienți.

Achiziția aparatelor de ventilație va fi coordonată de Crucea Roșie Română, partenerul oficial al Guvernului României în perioada epidemiei. Organizația se va asigura că aparatele vor fi disponibile în cel mai scurt timp pentru tratarea celor în nevoie.

Solidaritatea și responsabilitatea comună sunt principiile care stau la baza industriei de asigurări, în care grupul NN activează de 175 de ani – Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing Officer al NN România.

Compania se îngrijește și de clienții care au o asigurare de viață sau o asigurare suplimentară de sănptate. Aceștia beneficiază de acoperire și în situații de epidemie sau pandemie, chiar dacă asigurarea de sănătate le exclude în mod normal.

De asemenea, clienții care ar putea fi nevoiți să amâne plata asigurărilor lor au deja o perioadă de grație de 30 de zile, conform condițiilor contractuale. În plus, compania evaluează fiecare situație alături de clienți, la solicitarea acestora, pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție prin care ei să beneficieze de asigurare mai ales în perioade ca acestea, când relevanța unui astfel de produs este și mai ridicată.

Pentru orice solicitări, clienții pot contacta NN, prin canalele digitale disponibile, fără să fie nevoie să se deplaseze la un sediu NN și, implicit, fără să se expună suplimentar riscurilor.   

Grija NN România pentru comunitate se reflectă și în deciziile luate în această perioadă în beneficiul angajaților. Din martie, echipa din sediul central lucrează în proporție de peste 95% de acasă, pe baza practicii existente în companie încă din 2016 și aplicate la scară largă odată cu declararea stării de urgență. Echipa de peste 1.500 de consultanți financiari din toată țara lucrează de asemenea de la distanță. Ei sunt în contact permanent cu clienții prin intermediul instrumentelor digitale pe care le au la dispoziție și aplicând procese operaționale adaptate de NN așa încât să poată lucra de la distanță.

Întreaga echipă beneficiază de tot sprijinul NN pentru a depăși cât mai ușor această perioadă dificilă, având acces la toate instrumentele pentru a-și desfășura cât mai ușor activitatea la distanță și în același timp la soluții prin care să-și mențină sănătatea fizică și emoțională. Pentru colegii a căror activitate implică în continuare prezența la birou, au fost luate măsuri sporite de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *