HELP România

Nepi Rockcastle donează 150.000 euro Societății Naționale Crucea Roșie

Crucea Roșie

Nepi Rockcastle donează 150.000 euro Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie – Regiunea Europa și demarează o campanie de strângere de donații individuale.

Donația va fi distribuită către mai multe Societăți Naționale de Crucea Roșie din Europa Centrală și de Est: România, Polonia, Serbia, Croația, Cehia, Ungaria, Lituania, Slovenia și Slovacia. Sumele vor fi utilizate pentru produsele vitale în acest moment: măști de protecție, săpun, dezinfectant de mâini, șervețele și alte produse de igienă.

În plus, Nepi Rockcastle va derula prin canalele online ale celor 19 centre comerciale din România și o campanie susținută de strângere de fonduri de la donatori individuali.

Astfel, fiecare persoană care dorește să contribuie o va putea face din confortul propriei locuințe, prin simpla accesare a site-urilor mall-urilor sau prin canalele sociale. Toate sumele colectate vor fi sprijini eforturile Crucii Roșii Române în lupta împotriva răspândirii virusului.  

Implicat în proiecte sociale importante pentru fiecare comunitate în care își desfășoară activitatea, Nepi Rockcastle a susținut numai pe parcursul anului trecut peste 80 de ONG active în zona de susținere socială, sănătate, educație și mediu.

Nepi Rockcastle a făcut un apel către aceste ONG-uri, cu scopul de a redirecționa o parte dintre donații către cauze ce sunt în prima linie de prevenție a răspândirii Covid19, si are confirmarea unora dintre acești parteneri că vor contribui activ în perioada care urmează cu donații și susținere pentru campaniile Covid19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *