HELP România

Magazin GSM se alătură inițiativei eMag și Altex și vinde măști de protecție fără adaos comercial

Livrarea de măști de protecție continuă la magazinele mari, precum Altex și eMag, și se alătură inițiativei de a vinde fără adaos comercial măști și Magazin GSM.

Altex a anunțat că, începând de astăzi, 16 aprilie 2020, va livra prin cele 125 de magazine și online încă 2 milioane de măști de protecție la prețul de 2,59 lei pe bucată.

Magazin GSM se alătură inițiativei lansate de eMag și Altex și va începe comercializarea a 150.000 de măști în fiecare săptămână, la prețul de 2,1 lei fără TVA. Măștile sunt comercializate fără adaos comercial.

Demarăm această campanie pentru că am simțit nevoia să ajutăm, în situația delicată pe care o traversăm, în contextul în care măștile de protecție au ajuns un bun de primă necesitate – Bogdan Stroi, antreprenor și proprietar al Magazin GSM.

Vânzarea se face online, pe site-ul magazinului, pe marketplace-ul eMag și pe covidprotection.ro. Campania a luat startul pe 16 aprilie 2020 și va continua cât timp va exista cerere din partea clienilor.

Pe 10 aprilie, Magazin GSM a lansat un nou magazine online, www.covidprotection.ro, unde sunt comercializate strict materiale și echipamente de protecție în lupta împotriva COVID-19, și ai cărui clienți sunt în principal persoane juridice. Măștile vor putea fi cumpărate și de aici, fiind singurele echipamente care pot fi achiziționate la un preț special, restul fiind puse la vânzare în regim obișnuit.

Altex a anunțat, de asemenea, că prețul măștilor se va reduce la fianlul lunii mai, până la 1,5 lei pe bucată. Compania a contractat direct 20 de milioane de măști, ce vor fi transportate pe apă, în containere.

„Prețurile vor începe să scadă treptat atunci când volumul transporturilor de echipamente aduse cu vaporul în țară va crește semnificativ, în comparație cu cele care ajung în România cu avionul”, spune Dan Ostahie, fondator și CEO al Altex România.

Și eMag a redus prețul de la 2,9 pe pe bucată la circa 2,5 lei, care urmare a eficientizării transportului aerian și a variației prețului la producătorii din China. În luna mai prețul ar trebui, de asemenea, să se reducă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *