HELP România

Grampet donează zece aparate de testare și mii de teste direcțiilor de sănătate publică

Grupul GRAMPET va dona câte un aparat de testare de ultimă generație și 1.000 de teste Direcțiilor de Sănătate Publică din Deva, Craiova, Iași, Constanța, Galați, Ploiești, Timișoara, București, precum și la Debrețin, în Ungaria.

Compania a achiziționat pentru donare zece aparate eCL8000 – Automated ECL Immunoassay Analyzer și mii de teste. Aparatele au o viteză de 86 de teste pe ora și pot da rezultatele în 18 minute.

Fiecare dintre companiile noastre are o contribuție economică importantă și un aport semnificativ pe piața muncii, la care adăugăm responsabilitate socială față de comunitățile locale – Gruia Stoica, președinte GRAMPET

Primele aparate au fost donate săptămâna trecută Direcțiilor de Sănătate Publică din Deva, Iași și Craiova, împreună cu câte 1.000 de teste. În următoarele zile, campania va continua la Constanța, Galați, Ploiești, Timișoara, București și Debrețin.

Înfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, GRAMPET este prima multinațională fondată în România și cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat din Europa de Sud-Est. Structura sa de companii acoperă în mod strategic întregul lanţ de soluții și produse de transport feroviar, oferind clienţilor săi o experienţă integrată la cel mai înalt nivel de competență: servicii de transport feroviar marfă, construcţii, reparaţii şi modernizarea materialului rulant, producția de piese de schimb, închiriere de material rulant, transbordarea mărfurilor, servicii logistice, precum și soluţii inovatoare de IT pentru operatorii feroviari.

Având drept obiectiv declarat conectarea Oceanului Atlantic, prin Marea Nordului, la Oceanul Pacific, prin Marea Chinei de Sud, Grupul GRAMPET este unul dintre liderii industriei în dezvoltarea coridoarelor de transport ce conectează Europa şi Asia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *