HELP România

Grampet a lansat Trenul Solidarității Românești pentru importurile din China

Tren

Grupul Grampet se alătură luptei împotriva pandemiei de coronavirus prin punerea la dispoziția companiilor românești a trenurilor de marfă pe legătura cu China.

Grampet anunță lansarea proiectului Trenul Solidarității Românești prin care mobilizează transportul feroviar pentru companiile românești care realizează importuri de materiale și echipamente medicale din China.

Criza a bulversat industria de transport, cu blocaje pe aproape toate căile, respectiv rutier, aerian și naval. Pentru echipamentele medicale provenite din China, grupul Grampet poate facilita importurile pe cale feroviară datorită relațiilor comerciale pe care le-a construit în timp cu această parte a lumii și a parteneriatelor pe care le are ca membru în Asociația de Transport Internațional Trans-Caspica, parte din proiectul Noul Drum al Mătăsii.

Se impune un efort comun și proactiv din partea întregului mediu de afaceri din România – Gruia Stoica, Președintele Grupului Grampet.

Companiile interesate să folosească această formă de transport pot obține detalii operaționale și financiare la office@grampetlogistics.eu. În funcție de comenzi, volumul de marfă și numărul de containere implicat, operatorul va definitiva detaliile logistice.

Înfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, GRAMPET este prima multinațională fondată în România și cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat din Europa de Sud-Est. Grupul include compania fanion Grupul Feroviar Români, și  fabricile Reva Simeria, Electroputere VFU Pașcani, Reloc Craiova și Electroputere VFU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *