HELP România

Enel România adaugă încă 100.000 euro la Fondul de Urgență

Logo Enel

Enel România continuă donațiile prin companiile din grup și virează 100.000 euro către Fondul de Urgență pentru achiziția de materiale și echipamente necesare pentru lupta împotriva COVID-19.

Donația, a doua de la Enel după cea de 100.000 euro către Institutul Matei Balș, va fi făcută prin intermediul Asociației pentru Relații Comunitare. Asociația a creat Fondul de Urgență pentru a ajuta la coordonarea și acoperirea necesarului medical local cu resurse disponibile și pentru a oferi sprijin financiar direct pentru nevoile urgente.

Deciziile în cadrul Fondului de Urgență se iau împreună cu organizațiile care fac campanii pentru dotarea spitalelor la nivel național și local.

În ultimele săptămâni, Enel România a implementat o serie de măsuri menite să contribuie la reducerea răspândirii COVID-19 din grijă pentru comunitățile pe care le deservește, pentru clienți și, de asemenea, pentru angajații săi.

Prin urmare, toate activitățile care implică contactul direct cu publicul au fost suspendate, oferind clienților canale alternative de comunicare. De asemenea, Enel România a activat regimul de muncă inteligentă (tele-muncă) pe termen lung pentru toate activitățile angajaților pentru care acest regim poate fi aplicat, cu excepția activităților esențiale care nu suportă amânare, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului și securitatea sistemului electric național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *