HELP România

eMag și Altex vând 12 milioane de măști de protecție fără adaos comercial

Măști de protecție

eMag și Altex scot la vânzare peste 12 milioane de măști de protecție fără adaos comercial. Cei doi retaileri au negociat cu furnizorii prețul și au decis vânzarea lor fără niciun profit, astfel încât să mențină prețul cât mai jos posibil.

La eMag, măștile se vând în cutii de 50 de bucăți, la prețul de 146,83 lei cutia, adică 2,94 lei pentru o mască. Magazinul a anunțat și că se poate comanda doar câte o cutie pentru fiecare client, intenția fiind ca măștile să ajungă la persoanele care au nevoie, nu la cei care vor încerca să le revândă.

La Altex, prețul unei măști este de 2,99 lei pe bucată. Magazinul nu a anunțat alte condiții la cumpărare, dar cel mai probabil nu va permite achiziționarea în volume mari.

În prezent, la farmacii și în magazinele în care se mai găsesc, măștile costă de la 5 lei în sus. În farmacii, de regulă, costul este de 7 lei pe bucată.

Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecție de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs – Iulian Stanciu, CEO eMag.

Acesta este un moment în care primează siguranța oamenilor, și nu costurile – Dan Ostahie, CEO Altex România.

eMag și Altex sunt cei mai mari retaileri de electro-IT din România, cu vânzări cumulate de aproape 2 miliarde euro anual. eMag este lider în comerțul online, Altex este lider în cel offline, cu 125 de magazine la nivel național.

Cele două companii au anunțat că vor intensifica eforturile de a achiziționa bunuri de primă necesitate, precum măștile de protecție, și vor negocia prețuri cât mai bune, la care nu vor adăuga nicio marjă de profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *