HELP România

Ebury România ajută companiile și asociațiile în achiziții de echipamente medicale

Fintech-ul Ebury România facilitează achiziționarea de către companii și ONG-uri a echipamentelor medicale necesare, de la peste 30 de furnizori, pentru a combate răspândirea coronavirusului.

Astfel, companiile vor putea echipamente și produse sanitare atât de necesare precum măști chirurgicale, viziere, ocherlari de protecție, mânuși, combinezoane, halate medicale de unică folosită, dezinfectant, precum și teste pentru depistarea COVID-19.

Campanie de sprijin a fost demarată de Ebury în luna ianuarie a prijinit spitalele din China care au nevoie de echipamente medicale din Europa. În prezent, fluxul de echipamente medicale funcționează în sens opus, furnizarea acestora fiind asigurată către Europa, cu ajutorul producătorilor de echipamente din China, care au revenit în fabrici.

În două săptămâni, au fost încheiate comenzi în Spania, România, Canada, Germania și U.K pentru peste 800.000 de măști de diferite tipuri, peste 7.000 de sticle de dezinfectant, precum și pentru 100.000 de kituri de testare Covid19, achiziționate de investitorul Ebury, banca spaniolă Santander, iar multe alte comenzi sunt în curs de procesare. 

Având în vedere schimbările frecvente în ceea ce privește condițiile de logistică, în acest moment, timpul de transport China – România (vamă) aproximat este de 7-14 zile lucrătoare. De asemenea, pentru produsele cu stoc epuizat, timpul de fabricație necesar variază între 7-14 zile.

Înființat în Londra în anul 2009, cu birouri la nivel global, fintech-ul Ebury oferă servicii personalizate de schimb valutar și finanțare pentru mai mult de 37.500 de companii din întreagă lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *